Info

Therese & Zäta

Therese Lindgren och Therese Zätterqvist berättar om livet.
RSS Feed
Therese & Zäta
2018
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2017
Aug 29, 2017

Therese och Zäta har bestämt sig för att ta in gäster i podden. Först ut är coola Freja Lindberg. Trion pratar om vikten av inkludering, om hur det känns att bli felkönad samt reder ut ett och annat begrepp. Maila gärna era tankar kring dagens ämne till podcast@thereseochzata.se och följ Freja i sociala medier @lindbergfrejas

Aug 22, 2017

Det är Kulturfestival i Stockholm och temat är Indien. Zäta spanar in snygga Bollywood-dansare och funderar över om det kan vara hennes grej. Therese gör en nostalgitripp och minns kassettband hon lyssnat på som barn. I dagens podd diskuteras även kortfilm, Madicken och en irritation väcks då tjejerna inser att de flörtar ofrivilligt med killar.

Aug 15, 2017

Zäta berättar att hon utfört grymma moves på ett lastbilsflak under Stockholm Pride, självfallet i kärlekens tecken. Hon och Therese fortsätter med ett samtal om machokulturen, om att män måste ta ansvar, om psykisk ohälsa och normalisering av sexuella trakasserier. Dessutom funderar de på vad de gör om 10 år. Vad tror ni?

Aug 8, 2017

I veckans avsnitt bjuder Therese på en crash course i retorik. Detta efter en het diskussion om mjölk på hennes twitter. Zäta har fortsatta problem, med allt från killar till black outs.

Aug 1, 2017

Happy Pride! Det är Stockholm Pride 2017 och Zäta berättar att hon ska gå i paraden för första gången. Therese ska resa bort men lovar att använda regnbågs-emojis i alla sociala medier. I veckans avsnitt hinner tjejerna dessutom avverka samtal om hösten och om att välja rätt studier (eller kanske inte välja några studier alls). Zäta läser också högt ur en Tinder-chat där en kille hon vill träffa tycker att det är en bra idé att hon gifter sig med någon annan. Fail.

1